HTML

Sárga Ház

Senki sem százas egészen. Unalmas is lenne.

Címkék

4 es metró (1) állva pisilés (1) amerika (1) árvíz (1) asztrológia (3) átverés (5) autó (1) baleset (1) bank (1) bankautomata (2) bazmeg (1) best of (4) beszólás (1) bicaj (1) bizarr (1) biztonság (1) bkv (7) botrány (7) bsa (1) bulvár (6) bűn (49) bunkóság (3) bürokrácia (5) celeb (6) cigi (1) civilek (1) demagógia (1) dózsa (1) drog (5) duracell (1) egészség (8) egyház (2) éhínség (1) einstein (1) ékes ilona (1) elektronikus számla (1) élet (1) életmód (4) elsősegély (1) emberállat (8) emberi jogok (24) emberrablás (1) én (26) epilepszia (1) értelem (1) ezotéria (2) ezo tv (1) fair play (1) fakivágás (1) falfirka (1) fika (2) film (3) film (1) fogyás (1) fogyasztás (14) fogyatékosok (2) földönkívüli (1) fradi (1) furcsa (1) gazdaság (2) genetika (1) genyaság (1) giccs (2) graffiti (1) gvh (1) gyerek (3) gyógyítás (7) győr (1) haiku (1) hervis (1) hízás (1) hollywoodoo (1) hülyearab (1) hülyemagyar (52) hülyeszerb (1) humor (30) idő (1) internet (1) írás (25) isten (3) istván a király (1) jog (21) jótékonyság (2) kaja (1) kampány (1) kémrepülő (1) kereskedelem (2) kína (2) kisbéka (7) kiszel (1) kiszel tünde (1) környezetrombolás (6) közlekedés (2) kreativitás (1) kritika (1) kultúra (5) maggi (1) magyar gárda (4) május1 (1) március 15 (1) máv (2) mázli (1) média (29) megmondás (9) megmondas (35) melegek (6) mese (4) móri bankrablás (1) multi (1) mutyi (1) művészet (1) napi betevő (50) nemi identitás (3) net (1) nyelv (10) okosmagyar (3) ombudsman (1) óriásplakát (1) őrültség (1) otp (1) pákó (1) pákozd (1) parapszichológia (3) pet/ct (1) pia (1) piac (1) pilótajáték (1) pofátlanság (6) politika (52) prosztata (1) provident (2) rablás (2) rasszizmus (1) reklám (20) relativitás (1) rendőrség (17) robbanás (1) roma (3) rtl (5) sárkány (1) scifi (4) sólyom (1) sör (2) sport (1) stohl (1) szalakóta (1) szarrágás (2) székesfehérvár (3) szélsőség (1) szenzáció (1) szex (1) szolgáltatás (15) szórakozás (2) sztár (1) szudán (1) takarékszövetkezet (1) társadalmi célú reklám (3) társadalom (60) teremtes (1) tesco (1) thm (1) tibet (2) törvény (1) transzplantáció (1) tudomány (7) tv2 (2) ünnep (2) upc (1) vallás (3) varjú (1) vasút (1) verebes (1) xenofóbia (1) zászlóégetés (1) zene (3) zsidó (1) zuschlag (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Semjén Zsolt elkeserítően buta...

2007.12.29. 12:18 :: oeruelt

...Mondom ezt annak ellenére, hogy a népszerű nicknevén Tömjénzsolt soha nem tartozott a kedvenceim közé. Mert hát ki az a szerencsétlen agyhalott, aki örül neki, ha buta emberek vezetik az országot, amiben lakik?!
Jelzik persze sokan, hogy örülök, nem örülök, ez így van Semjéntől függetlenül is, nézzem csak meg a gazdaság teljesítményéről szóló értékeléseket, vagy gondoljak csak bele, mit is csinált jól a kormány eddig az egészségügy reformja kapcsán, és nagyon nem is vitatkozom ezekkel az emberekkel. De hát akkor is más azért a szimpla hozzá nem értés, és az, amikor valaki megírja és a maga hátára ragasztja a diliflepnit.
Semjéntől eddig sem voltak idegenek az olyan kijelentések – leginkább ilyen-olyan buzizásai –, amelyek messze túllépték a józan ész és a jóízlés határát, így szorosan összekötötték nevét azzal az IQ-ját tekintve is törpe kisebbséggel, amely lelkes vevője az ilyesminek. Megjegyzem, a virtuális KDNP mögött álló szimpatizánsok, támogatók száma még ezzel együtt is oly csekély, hogy nyilvántartásuk alapja bátran maradhat a személyes ismeretség...
Amit azonban az Indexnek adott utolsó inrejújában mondott – például az ellenzék infantilis kivonulásairól, jelesül hogy "miután még mindig Gyurcsány Ferenc az, aki Magyarország miniszterelnökének képzeli magát, és ehhez a kormánytöbbség asszisztál, a persona non grata státusza nem változott" –, gyermekes hencegése vélt szónoki kvalitásaival, penge riposztjaival, a miniszterelnök félelmeiről szőtt elképzeléseivel, elkeserítő képet rajzolnak elmeállapotáról, intelligenciájáról.
Semjén Zsolt elkeserítően buta, ha valóban úgy gondolja, hogy ő több egy puszta névnél a Fidesz játszmájában, ha hisz benne, hogy az a politikai erő, amelyik tízegynéhány év alatt a harcos (sőt karcos!) liberalizmustól eljutott az árvalányhajas, kereszthányós, nemzeti konzervatívizmusig, bármi másért tartja, mint hogy a szószékeken is megvethesse a lábát. Semjén Zsolt elkeserítően buta, ha mindezeken túl mint egy hű öleb, úgy csóválja a farkát, amikor jó szót, lapogatást kap a gazditól, és azt hiszi, egyenrangú felek a vadászatban, ő, a kotorékeb, meg a puskás ember.
Persze, ebben az egész történetben az a legszomorúbb, hogy Semjén Zsolt beszélhet annyi hülyeséget, amennyit csak akar, szakállas bácsikról, buzi SZDSZ-ről, a maga múlhatatlan érdemeiről az országházi küzdelmekben, illegitim miniszterelnökről, visszhangozhatja a legostobább ellenzéki panelszövegeket, a következő választáson – te vakarod az én házamat, én a tiéd – megint betámogatják a parlamentbe, egy nem létező politikai alakulat első embereként.
Az Úr még nagyobb dicsőségére??!

2 komment

Címkék: politika hülyemagyar napi betevő

A bejegyzés trackback címe:

https://sargahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr97278076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Botond 2007.12.29. 13:23:16

Semjén Panza természetesen tisztában van vele, hogy hülyeségeket beszél, azonban azzal is tisztában van, hogy hívei ezt elnézik neki, hiszen kifejezettena másik oldal provokálása céljából teszi ezt, márpedig ez tetszik a keresztény embernek. Természetesen tudja ő, hogy Gyurcsány a törvényesen megválasztott miniszterelnök, nem pedig annak képzeli magát, ellentétben politikai ellenlábasával, az Alcsúti Rémmel, aki viszont VALÓBAN miniszterelnöknek képzeli magát és úgy is viselkedik, mintha az lenne. Saját kis virtuális közösségükben eljátsszák beteljesületlen álmaikat. Csak az ébredés lesz savanyú. Majd 2010-ben.

oeruelt · http://sargahaz.blog.hu/ 2007.12.29. 14:16:24

Nem tudom, hogy ez a hagymázas beszéd mennyire tetszik úgy általában a "keresztény embereknek". Nekem vnnak ilyen ismerőseim, akiket egyébként értelmesnek tartok, és nem hiszem, hogy ők például vevők lennének rá.
Engem egyébként az sem zavarna, ha egy értelmes keresztény lenne a miniszterelnök, aki azért tisztában van az állam és az egyház szétválasztásának lényegével, és nem akar káeurópai Iránt csinálni. Semjén egyvalamit ér el - szerinzem -, azt, hogy normális ember sem őt, sem a pártját nem veszi komolyan, ha így beszél.
süti beállítások módosítása