HTML

Sárga Ház

Senki sem százas egészen. Unalmas is lenne.

Címkék

4 es metró (1) állva pisilés (1) amerika (1) árvíz (1) asztrológia (3) átverés (5) autó (1) baleset (1) bank (1) bankautomata (2) bazmeg (1) best of (4) beszólás (1) bicaj (1) bizarr (1) biztonság (1) bkv (7) botrány (7) bsa (1) bulvár (6) bűn (49) bunkóság (3) bürokrácia (5) celeb (6) cigi (1) civilek (1) demagógia (1) dózsa (1) drog (5) duracell (1) egészség (8) egyház (2) éhínség (1) einstein (1) ékes ilona (1) elektronikus számla (1) élet (1) életmód (4) elsősegély (1) emberállat (8) emberi jogok (24) emberrablás (1) én (26) epilepszia (1) értelem (1) ezotéria (2) ezo tv (1) fair play (1) fakivágás (1) falfirka (1) fika (2) film (3) film (1) fogyás (1) fogyasztás (14) fogyatékosok (2) földönkívüli (1) fradi (1) furcsa (1) gazdaság (2) genetika (1) genyaság (1) giccs (2) graffiti (1) gvh (1) gyerek (3) gyógyítás (7) győr (1) haiku (1) hervis (1) hízás (1) hollywoodoo (1) hülyearab (1) hülyemagyar (52) hülyeszerb (1) humor (30) idő (1) internet (1) írás (25) isten (3) istván a király (1) jog (21) jótékonyság (2) kaja (1) kampány (1) kémrepülő (1) kereskedelem (2) kína (2) kisbéka (7) kiszel (1) kiszel tünde (1) környezetrombolás (6) közlekedés (2) kreativitás (1) kritika (1) kultúra (5) maggi (1) magyar gárda (4) május1 (1) március 15 (1) máv (2) mázli (1) média (29) megmondás (9) megmondas (35) melegek (6) mese (4) móri bankrablás (1) multi (1) mutyi (1) művészet (1) napi betevő (50) nemi identitás (3) net (1) nyelv (10) okosmagyar (3) ombudsman (1) óriásplakát (1) őrültség (1) otp (1) pákó (1) pákozd (1) parapszichológia (3) pet/ct (1) pia (1) piac (1) pilótajáték (1) pofátlanság (6) politika (52) prosztata (1) provident (2) rablás (2) rasszizmus (1) reklám (20) relativitás (1) rendőrség (17) robbanás (1) roma (3) rtl (5) sárkány (1) scifi (4) sólyom (1) sör (2) sport (1) stohl (1) szalakóta (1) szarrágás (2) székesfehérvár (3) szélsőség (1) szenzáció (1) szex (1) szolgáltatás (15) szórakozás (2) sztár (1) szudán (1) takarékszövetkezet (1) társadalmi célú reklám (3) társadalom (60) teremtes (1) tesco (1) thm (1) tibet (2) törvény (1) transzplantáció (1) tudomány (7) tv2 (2) ünnep (2) upc (1) vallás (3) varjú (1) vasút (1) verebes (1) xenofóbia (1) zászlóégetés (1) zene (3) zsidó (1) zuschlag (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Hullajó

2008.09.12. 10:58 :: oeruelt

Weiszdorn Róbert az az ember, aki a móri bankrablás elkövetői közül még életben van. Vele készített riportot a Fejér Megyei Hírlap. Aki olvassa, hányingere lesz tőle.

 

Mert arra persze lehetett számítani, hogy Nagy László (a másik elkövető) halála után az jön, hogy mindent ő csinált, W.R. tulajdonképpen úgy jött az egészbe, mint Pilátus a krédóba, ő csak némi aprót akart beváltani, és teljesen meglepte a másik erőszakossága. De hogy ezt a FMH is beszopja, könnyes szemű, megvezetett és megtört, majdnem áldozatot farag belőle, azt azért nem gondoltam volna! (Ahogy Jóska bácsi a mezőgazdasági repülőben, hogy a sok húgy és szar, ami az első pár dugóhúzó alatt kijött belőle, a bukófordulóban még a nyakába is folyik.)

Szegény ember! Pánikban húzta meg a ravaszt, és persze azt sem látta igazából, hogy a biztonsági őr összerogyott volna, sőt lehet, hogy az a csúnya bácsi, aki megmurdelta magát a sitten, igazából az lőtte agyon! W.R. csak összefestékezte a biztonsági kamerát (ami, így visszaemlékezve biztosan megborzongatja még ma is), kiakasztott egy megtévesztő táblát az ajtóra, és kedvesen, udvariasan elirányította a betérni igyekvő kuncsaftokat. Hogy az a durva lelkű N.L. közben mit tett odabenn, arról neki fogalma sem volt! Utólag meg főként borzasztó volt még csak hallani is tőle a bestiális tettről, szóhoz sem jutott W.R. egészen a lebukásáig...

W.R. egyébként is csendes, rendes, fegyelmezett ember benyomását kelti az újságírókban, és még azt is megtudhatjuk róla, hogy olvas, rajzol, sokat gondol a családjára, kitartanak mellette szülei és barátai, elkeseríti, ha a bizonyítékok vagy a tanúvallomások ellentmondani látszanak az ő alapjában véve elhanyagolható szerepének, és persze ezerszer eszébe jut, hogy miért is engedett a halálosan erőszakos N.L. kényszerének és zsarolásának... Komolyan mondom, könny szökik a szemünkbe, ha az ő viszontagságairól olvasunk!

 

Hát kérem, sírhatunk mi, mint a fürdős kurvák, hogy hát micsoda állapotok uralkodnak itt, ha már a média sem tudja, merre áll arccal!

Azon például, hogy a feltételezett(!!!) csibészeket uramozzák, és hogy számos módon védi jogaikat a törvény, azon kevesebbet kéne keseregni, mert az az ártatlanság vélelmének és a jogbiztonságnak elengedhetetlen része, bárki lehet rosszkor, rossz helyen, félreérthető helyzetben. Azon, hogy jelenlegi törvényeink mennyire felelnek meg az emberek igazságérzetének, már lehetne többet is rágódni, hisz a többszörösen visszaeső, rajtakapott besurranó tolvajt tán tényleg nem kéne huszonöt nap közmunkával elengedni a bíróságról. De azzal, hogy egy nyolcszoros rablógyilkosság egyik elkövetőjét (tettesét, bűnsegédjét, bűntársát, tudom is én, mi a hivatalos státusza) csupán az olvasmányosság kedvéért úgy állítsuk be, mintha ő is csupán egy lenne közülünk, gyönge, megtévedt, gyarló de szánni való ember, talán nem kéne próbálkozni. Etikailag sem igazán komilfo, meg aztán fel is fordul tőle az olvasó gyomra...

3 komment

Címkék: média társadalom emberállat bűn móri bankrablás

A bejegyzés trackback címe:

https://sargahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr30659978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zixus 2008.09.26. 15:56:47

helyenként n.l-t írtál w.r helyett

hackpaint 2008.09.28. 20:13:03

Ne bántsuk szegény megtévedteket! Hátha mégse ő az igazi, hanem majd hat év múlva előhúz az akkori Főbűvész valakiket a kalapból. Aztán W.R még kártérítést is kap, mert ártatlanul ítélték el... Mint K.E. is lassan átminősül valami ilyen jogilag csűrt-csavart demokratikus-jogállami áldozattá.Ha a (viszonylag) normális állampógár egy csúzlit (gumipuska) kivisz a köz területére, törvényesen előállítható valami paragrafus alapján.Öt UZI-val járhatsz-kelhetsz.

dr.Ejury Róbert · http://Robbenc1937 2008.10.17. 21:05:53

A magyar kriminalisztika legsúlyosabb esetéről mindent le lehet írni, de az ironikus hang nem való hozzá. Tény, hogy a bűnüldöző szervek szégyene, ami az ügyben történt. Sok mindennek kell történnie, hogy ezt a szégyenfoltot lemossák.
süti beállítások módosítása