HTML

Sárga Ház

Senki sem százas egészen. Unalmas is lenne.

Címkék

4 es metró (1) állva pisilés (1) amerika (1) árvíz (1) asztrológia (3) átverés (5) autó (1) baleset (1) bank (1) bankautomata (2) bazmeg (1) best of (4) beszólás (1) bicaj (1) bizarr (1) biztonság (1) bkv (7) botrány (7) bsa (1) bulvár (6) bűn (49) bunkóság (3) bürokrácia (5) celeb (6) cigi (1) civilek (1) demagógia (1) dózsa (1) drog (5) duracell (1) egészség (8) egyház (2) éhínség (1) einstein (1) ékes ilona (1) elektronikus számla (1) élet (1) életmód (4) elsősegély (1) emberállat (8) emberi jogok (24) emberrablás (1) én (26) epilepszia (1) értelem (1) ezotéria (2) ezo tv (1) fair play (1) fakivágás (1) falfirka (1) fika (2) film (3) film (1) fogyás (1) fogyasztás (14) fogyatékosok (2) földönkívüli (1) fradi (1) furcsa (1) gazdaság (2) genetika (1) genyaság (1) giccs (2) graffiti (1) gvh (1) gyerek (3) gyógyítás (7) győr (1) haiku (1) hervis (1) hízás (1) hollywoodoo (1) hülyearab (1) hülyemagyar (52) hülyeszerb (1) humor (30) idő (1) internet (1) írás (25) isten (3) istván a király (1) jog (21) jótékonyság (2) kaja (1) kampány (1) kémrepülő (1) kereskedelem (2) kína (2) kisbéka (7) kiszel (1) kiszel tünde (1) környezetrombolás (6) közlekedés (2) kreativitás (1) kritika (1) kultúra (5) maggi (1) magyar gárda (4) május1 (1) március 15 (1) máv (2) mázli (1) média (29) megmondás (9) megmondas (35) melegek (6) mese (4) móri bankrablás (1) multi (1) mutyi (1) művészet (1) napi betevő (50) nemi identitás (3) net (1) nyelv (10) okosmagyar (3) ombudsman (1) óriásplakát (1) őrültség (1) otp (1) pákó (1) pákozd (1) parapszichológia (3) pet/ct (1) pia (1) piac (1) pilótajáték (1) pofátlanság (6) politika (52) prosztata (1) provident (2) rablás (2) rasszizmus (1) reklám (20) relativitás (1) rendőrség (17) robbanás (1) roma (3) rtl (5) sárkány (1) scifi (4) sólyom (1) sör (2) sport (1) stohl (1) szalakóta (1) szarrágás (2) székesfehérvár (3) szélsőség (1) szenzáció (1) szex (1) szolgáltatás (15) szórakozás (2) sztár (1) szudán (1) takarékszövetkezet (1) társadalmi célú reklám (3) társadalom (60) teremtes (1) tesco (1) thm (1) tibet (2) törvény (1) transzplantáció (1) tudomány (7) tv2 (2) ünnep (2) upc (1) vallás (3) varjú (1) vasút (1) verebes (1) xenofóbia (1) zászlóégetés (1) zene (3) zsidó (1) zuschlag (1) Címkefelhő

Friss topikok

Linkblog

Nácivadász meglőtte, buta pógár megette...

2008.07.18. 10:03 :: oeruelt

Most mindenhol a Nácivadász Szövetségről meg a honlapjáról lehet olvasni, és biztosan sokan vannak olyanok, akik teli tenyérrel egy nagyot csapnak az asztalra, hogy "na, ez kell a szemét náciknak"! De tényleg: nekünk meg kell az, hogy mostantól egy helyett két elborult agyú társaság csinálja a balhét?!

Írják (a linket direkt nem teszem ide, aki akarja, keresse meg őket), hogy "Minden kedves olvasónknak köszönjünk továbbá a rengeteg biztató levelet, ...a náci bűnözők dossziékat (így a már nyilvánosság elé tártakat is) pedig - köszönet Nektek - folyamatosan frissítjük... soha többé ne rejtőzhessenek el az eddig csupán csendes, de mostanra már igen dühös, békességre vágyó többség elől"!
Aztán be is mutatnak egy könyv(?)kiadással foglalkozó testvérpárt, megemlítve telephelyük címét is, no meg azt, hogy a közelmúltban ugyanabban az utcában gyújtópalack rombolt egy irodában, és hát "bizony, akkoriban sajnos célt tévesztett a bizonyos molotov koktél....! - a szerk.)".
Más, hasonló, náciként aposztrofált személyeket is felvonultatnak még (valóban meglehetősen gusztustalan figurákat), címüket, privát mobilszámaikat is megadva, vagyis gyakorlatilag ugyanazt a gyakorlatot valósítják meg, mint amivel a kurucinfo is élt, él.
Azt egyébként maga a szervezet sem rejti véka alá, nem mindig fognak mereven ragaszkodni a törvények betartásához, hogy ez mit is takar, azt csak találgathatjuk. Olvasva pár megjegyzésüket, a tűzhöz érezhetően vonzódnak, alkalomadtán bizonyára nem zárkóznának el a testi fenyítés elől sem, bár momentán inkább a vödör szarral való leöntést forszírozzák erősen. (Megjegyzem, kiváncsi lennék, hogy Benkéné dr. Urbancsek Viktória bíró ezt is simán a véleménynyilvánítás egy módjának ítélné-e, vagyis le lehet-e önteni ma egy vödör szarral bárkit is büntetlenül, avagy mi a büntetőjogi különbség a friss és a már egyszer feldolgozott tojás használata közt?)
Szóval, megint kinőtt egy társaság a dudva közül, amelyik úgy véli, hogy ő a gyakorlati demokrácia kis virága, neki szabad azt, amit a másik oldaltól rossznéven vesz. Neki szabad szart burogatni, netán tojást hajigálni felvonuló jobbszélsőkre, feltételezett kriptonácikra, alkalomadtán megagyalni őket, csóvát dobni üzleteikre, házaikra.
Lehet, hogy visszanézve az eltelt tizennyolc év történéseit, zsigerből sokan azt mondanák (még én is így érzem valamennyire), igazuk van, oda kell vágni, csak éppen kiöntenénk ezzel a gyereket is a fürdővízzel, a demokrácia zászlaját lobogtatva engednénk teret a szabályozatlan erőszaknak. Hát, fura demokrata az, akinek ez kell, én például mégis inkább elmegyek a következő melegfelvonulásra - ha tudok. És azt szeretném, ha a rendőrség tartana rendet, a bíróság mondana ésszerű ítéletet, a politika állna ki mellettem, és nem a kordonon kívül dúló ökölharc döntené el, élhetek-e jogaimmal vagy sem.

1 komment

Címkék: politika jog rendőrség társadalom melegek emberi jogok

A bejegyzés trackback címe:

https://sargahaz.blog.hu/api/trackback/id/tr11573904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taplófejű 2009.06.03. 23:26:10

Megjegyzem, kiváncsi lennék, hogy Benkéné dr. Urbancsek Viktória bíró ezt is simán a véleménynyilvánítás egy módjának ítélné-e,


Hogy ne légy olyan kíváncsi: ezt SEM ítélné véleménynyilvánításnak, mint ahogy a tojással dobálást sem ítélte annak, csak mire megjelent az ítélet a médiában, már nem érdekelt senkit, hogy hazudtak.

süti beállítások módosítása